Sandgatan 1
070-482 05 53
info@datamannen.se

All slags PC-service och reparation – Hemsupport – Personlig och snabb datorhjälp!

Om Datamannen

Välkommen till Datamannen! Företaget som erbjuder datorservice som är bättre, billigare, snabbare, och inte minst personligare än Du är van vid!

Datamannen hjälper Dig åtgärda allt som kan tänkas drabba din stationära eller bärbara dator! Här får Du hjälp att elimenera virus, rädda förlorad data, åtgärda prestandaproblem, uppgradera med nya delar, alla slags reparationer, och mycket mera! Utförda arbeten

Hit kan Du även vända Dig för att få hjälp med ett dataproblem i Ditt hem -
om skrivaren vägrar skriva ut, en programinstallation krånglar, Internetuppkopplingen har slutat fungera och operatörens support har lämnat Dig i sticket, och mycket mera. Naturligtvis betalar Du endast om Ditt problem blir löst enligt överenskommelse!

Vi är alla beroende av våra datorer. Hos Datamannen behöver Du aldrig vänta länge för att få Din krånglande dator undersökt och åtgärdad!
Observera att Du får hjälp även sena kvällar och helger!

 

Jag som startade Datamannen heter Stefan Hägg. Jag har arbetat professionellt och privat med IT-support och datorreparation sedan 90-talet. Bland annat arbetade jag många år med datasupport på SAAB i Linköping. Min utbildning består i tekniskt gymnasium, följt av en universitetsutbildning i systemutveckling. Parallellt med support och reparation har jag även byggt ett mycket stort antal datorer, åt såväl vardagsanvändare som gamers. Jag har en mycket gedigen erfarenhet av att lösa alla slags datorproblem, och stor vana att möta Dig som användare - inte minst Dig som är novis.

Datamannen strävar efter minimala kostnader, vilket kommer Dig som kund till del i form av bra priser!
Verksamheten bedrivs hemifrån, vilket eliminerar dyra lokalkostnader, och öppettiderna anpassas till Dig som kund.
Här får Du hjälp även sena kvällar och helger!

Du anlitar Datamannen genom att ringa eller SMS:a till 070-482 05 53 alla dagar och tider.
Du kan även skicka mail till info@datamannen.se.

Låt inte en krånglande dator förstöra Ditt goda humör! Kontakta Datamannen!

Med vänliga hälsningar

/Stefan, Datamannen i Linköping